Vem sa att solen skulle täckas av dimman, om inte du

Åkte till relaxen med la familia idag. Det var sjuuukt skönt, må jag säga. Skulle man bortse från det faktum att jag hatar badhus och anser att det är tokvidrigt att bada i samma vatten som hundratals andra människor kan man nog lungt påstå att det var superbt. Haha.
Nu ska jag ut och gå med moder och de två byrackorna, sedan har jag en underbar matteläxa som måste göras.

Imorgon ska gymkortet införskaffas!

Ja, men...

 
Faller för grupptrycket. Logan, Project Runway säsong 6, är snygg. GALET snygg.

En hinna av frost (Såg hon dig, gjorde hon det?)

Åh. Åååh.
Kan. Inte. Sova. Längre. Än. Till. Klockan. Sju. Och leveransfarbröderna ska snart komma med en ny soffa. Såatteeh, kanske ingen mening med att gå och lägga sig igen.

Guds gåva till människan.


Stod på tå för att kunna läsa vad du skrivit

Ledig imorgon! Fy morran vad gött. Ska sova ut riktigt länge, sen ska mamma köpa tårta...... för vet ni vad?
Min text kom med i den där lilla boken!
Hmm. Vad mer? Ska få ett 6 månaders gymkort! Nu ska jag bränna fett som fan.
(Sam-kultur eller sam-internationell? ÅNGEST)


Känns kanske onödigt att säga det, men jag sörjer fortfarande. En av världens bästa gitarrister.
... lät som om han skulle ha dött.


God natt

Äh. Nu går jag och lägger mig. Sjukt tråkig dag imorgon. Ska egentligen lämna in gymnasievalen någon gång i veckan, men har tappat bort det extremt betydelsefulla lönsenordet. Duktig brud. Tränar och äter bra. Duktig brud (utan ironi). AJA. Godnatt!

(Vill bara klappa Bambi. På hövvet.)

Snälla, bli min nu då!


152kr. 4,5 timmar kvar. Kom igen, kom igen! (Den ser grymt mycket snyggare ut på.)

Åker in till stan nu. Ska köpa grönt te till min totala kostomvändning... total och total, förresten. Inte så värst radikal förändring, men det ska bli gött. Tränade pilates i morse, så duktig så.

Nä nu jävlar

Nu måste jag rycka upp mig.
MÅSTE.

Future husband


Sådär kommer min framtida man se ut. Omaka strumpor, påsar under ögonen, slappa prasselbyxor och försjunken i en soffa - men likförbannat lycklig ändå.  (Förmodar att euforin som Birro uttrycker kommer sig av något resultat i, vad jag antar är, en pågående fotbollsmatch... men ni förstår vart jag vill komma.)

Och så ska han vara bra på att uttrycka sig. Både i skrift och tal. Gärna ska han vara en renodlad poet. Och självklart ska han ha sneda tänder!

Marcus Birro är ett praktexempel på vad jag kommer falla dit på i slutändan.

(Älskar hans ofattbara fabless för fotboll.)

SLUTA VARA SÅ JÄVLA SNYGG, ALEXA


Bara lägg av, alltså.

Skar mig på täcket. Vassa kanter, luddiga hörn

Hör ni inte att jag dör här, VA? Fyfan vad mitt huvud värker. Knäna värker. Tänk er att ni sitter på knä. Sen faller ni ihop framåt och somnar i den ställningen. Det gjorde jag. Det gör sååå ont nu.

HITTAR INTE MIN MOBIL NU, och ljudet är avstängt. Måste plugga. Nationella proven snart. Fy fan vad jag vill dö.

Orkar inte plugga idag.
Kanske imorgon.
Vill bort från Gävle.
Vart som helst, bara inte Gävle.

(Fick veta att min text blev publicerad!!!)
Hejdå.

MASHED potatoes

Paramore är inte precis min melodi... Men den här remixen är så jävla NICE alltså. K. Flay är ascool. Lyssna. You won't regret it, maaan.
http://www.youtube.com/watch?v=Lj2T2AArjPw


Got the sound of Paris in my ear

Hemma från skolan idag. Läst tidningar och ätit mintchoklad. Stackars mig, snyft snyft. Igår köpte jag örhängena under. 25 riksdaler på Ur & Penn. Tyckte dom var tokfina. Synd att jag glömde bort vad jag skulle skriva. Hade för mig att det var något fint jag ville berätta. Jaja, kommer väl på det förr eller senare. Antagligen senare. Nu ska jag äta pasta carbonara som Ida lagat. Fint!

För er som inte redan tröttnat på min blogg; jag antar att inlägg som dessa, eller bristen på inlägg över huvudtaget, kommer så småningom avskräcka er från att slå in min bloggadress i webbläsaren någon mer gång. Men kika in ibland iallafall, det KAN ju vara så att jag skriver något intressant. Någon gång. Kanske.
 
(Försökte mig på en lite sassy pose då jag tänkte visa upp mitt nagellack. Tvivlar på om jag lyckades...)

Frasandet av sidor som vänds. Vänta här med mig.

Mitt tangentbord är klibbigt av litchisaft. Fingrarna fastnar i den sötdoftande smeten. Älskart! Hohojaja. Öppet hus. Börjar fundera på sam-kultur nu. Blir bara svårare och svårare. Fika i några timmar. Spatsera med Jennsan och Edvin. Gosa hemma hos Jenny. Fint. Känner mig bara liiite yrslig nu.

P3 guld gala ikväll också! Ja jävlar. Och köpte Kent-biljetter. Jojomän.

Godnatt, mina vänner.

































Skrapar loss tapeten

Har feber, vilket förklarar varför jag mått piss hela dagen. Hoppas jag blir frisk tills imorgon. Då är det jul-i-efterskott-mys. Nåväl. Ha det fint!


Wilde står som sagt för citatet.

Cookin mah spaghetti

Gos bland duntäcken. Fin film och sprak i högtalarna. Snart skola. Erkänner att jag faktiskt längtar. Konstig.

God kväll!

Dricker te och pratar högt på finska

Rotade som sagt runt på Erikshjälpen idag, så här är några av mina inköp.
 
Bild numero uno: Spetslinne och kavaj (ber om ursäkt för den allvarliga minen...)
Bild numero dos: En fin liten väska där en kedja tyvärr saknades, men det är lätt fixat!

Nu ska jag städa mitt rum (som snarare liknar Stalingrad 1942) och dricka grönt te.

Let's dance...

Underhållningsprogram har aldrig varit min grej, men hur coolt är det inte att Marcus Birro och Gudrun Schyman ska vara med?! Kvällens confession att jag sitter klistrad som vilken mainstreambloggare, alternativt 60plus-kärring, som helst.
 
Katt-tema då Birro bestämt sig för att gosa (strypa?!) en katt samtidigt som Gudrun satsar på en fierce rivpose. Awsome.

(Erikshjälpen imorgon, toknice.)



Året (i stora drag)

Sitter och förfryser mina fötter, så varför inte summera året lite smått? Läs bara om ni orkar.

Vintern
08: Deppigaste tiden på hela året. Låg i fosterställning under täcket och lyssnade på Kent. Väntade på att sommaren skulle komma så att mina sorgsna tankar skulle följa med i rännilarna av smältvatten. Gick på gitarrkurs och träffade trevliga människor. Var ofta ute och gick långpromenader, ibland in på nätterna. Såg Håkan Hellström i konserthuset och träffade honom efteråt. Såg Salem al Fakir på Spegeln och hade en pratstund med Marit Bergman.
09: Pluggade sönder och stod och frös i timmar för att stå längst fram på Lars Winnerbäcks spelning på Läkerol. Åkte till Stockholm med Fanny och firade en fin jul med familjen.

Våren
Delen av året jag inte minns ett jota av, bortsett från enstaka fragment. Fyllde 15 och var sådär tomboy-aktig och jobbig. På helgerna jobbade jag på trädgården. Tog betalt av gamla tanter och slog fel på kassaaparaten tre av fyra gånger. Minns att jag spenderade rätt mycket tid utomhus. Låg med kompisar i Boulongern och filosoferade i vårsolen. 

Sommaren
Bästa perioden av hela mitt liv skulle jag vilja påstå. Sommarjobbade från tidigt på morgonen fram till eftermiddagen. Trivdes jättebra och tjänade en rejäl summa pengar. Åkte på min första festival, Peace & Love, och efter det fick jag smak för festivallivet. Badade, blev så brun att huden flagnade och det fanns inga bekymmer som sänkte mitt humör. Cyklade in till stan endast iförd en morgonrock och satt uppe i ett träd en hel dag. Åkte till Way Out West och var med om en av de bästa spelningarna i mitt liv: Rise Against. Det var bara en enorm känsla att stå längst fram och sjunga med. Fick dras över stängslet på Arctic Monkeys spelning, som vi stått och väntat på i 5 timmar för att stå längst fram, då Jenny höll på att mosas sönder totalt. Träffade Timo och stod längst fram på Bon Ivers spelning. Shoppade loss i Göteborg och åt kanelbullar bland spårvagnar. I augusti åkte jag på Popaganda. Sov hos Fannys farmor som fick för sig att jag och Tove var lössläppta. Var på MGMTs spelning som var urkass tills dom spelade Kids och jag fångade en badboll som Ben sparkade på. Träffade jättetrevliga personer (vilket jag i och för sig gjorde även på P&L och WOW). Började nian och var jättestressad.

Hösten
Åkte till Uppsala med Fanny och njöt tokmycket utav höstlövens granna färger. Sprang runt på diverse secondhand-affärer och mös med vänner på kaféer. Pluggade som en galning, började dricka kaffe och tapetserade rummet. Cyklade runt i timmar med hörlurarna och solglasögon på och tyckte jag var coolast i världen.


Natalie



 
Behöver jag säga något annat än perfektion?

Frossa

Temperaturen ligger konstant runt -17. Filtar, täcken, koppar med hett te.
Jävla vinter.

RSS 2.0