Jobbiga, jobbiga dator

Åh. Den är så långsam för tillfället. Annars då?? Njuter av studiedagen genom att lyssna på t.A.T.u. och pluggar typ. Vet inte om det sistnämnda är så särdeles njutningsfullt, men aah. Nödvändigt. Har även kommit på en fet utklädnad till temafesten på lördag. Den skiljer sig inte så mycket från hur jag går klädd annars, om man säger så hehe. Meneeh. Taggad. Kommer bli fett.

MmmmMmMMmmmm. I'm such a baaabeeeeeEEeeeeeeEeeeee.....

Mellis

Ah. Att tänka tillbaka på denn tiden då ordet "mellis" hade en självklar plats i var mans vokabulär. Nu för tiden är det ett alltmer sällsynt inslag i vardagen. Tyvärr. Men Herrens vägar äro outgrundliga.

Ack och vet.

Här sitter jag dock och avnjuter ett fint mellanmål. En kompott av hallon, björnbär, fil och honung. Med ett korssat digestivekex på toppen. Mmmmmhmmhmmm. Om nom nom......

Visst ser det gott ut?

Venga

Aaaah. Heeeej!! Sjukt seg/okej dag. Stressade till skolan. GIS-lektion (fick gå efter halva typ???) en håltimme på fyra timmar och sedan spanska. Soft fast ändå osoft.... Höll på att missa min tid hos optikern men dä löste sah. Finaste optikern har jag <333<3<3! Så SNART kan jag börja övningsköra, och får äntligen tillbax mina glasögon. Köpt nya jogging-/gympaskor också. Fett.

Carl kommer snart, och då ska vi gå (jag i mina "gyllne" skor då), men först:

Askonstig pose lol. Visar iallafall mina fina tänder och dagens outfitta. Jeansjacka som jag glömde i en hink klorin, sidenhoodie, Levi's-tischa, och vinnar"leende" från Dior.


Försöker se lite badass ut här. Mina fina (lortiga) skor iallafall!!<3

Strange dreams

Drömde att mitt kylskåp var fyllt med julmustflaskor och om mina håriga ben. Hmmhmhmhmm.....

Är zoperztrezzed, min buss går strax och jag sitter med tandborsten i munnen. *smart!*

Homiez

Waddap bloggen???

Kände att det var långt under min värdighet att stå på alla fyra i sängen för att kunna knäppa kort på min jacka med en heldålig webbkamera.... Men, ville visa. Köpteren för en tia på bakluckeloppis i helgen. Väldigt stor men väldigt MYSIG. Nu skall jag kolla med optikerN om min tid. Aaah fick precis panik, tror jag är bokad IDAG? Men när hmmmm.....

Mumin och sexköpet


Synd att det syns så otydligt. Men kul äre!

RSS 2.0