Porter Block

Fint att det fortfarande är vissa som nyfiket kikar förbi, även om jag inte skrivit så mycket som en mening på över två månader.

Tänka sig vad mycket som pågått i mitt liv under tiden som passerat. Jag har hittat min Carl, jag varit på en väldans fin bal med denne, jag har sjungit halsen av mig på trevliga tillställningar, jag har med samma usla stämma sjungit upp i luciatåg och för födelsedagsbarn, jag har sovit till sent in på dagen på en varm herres utslagna arm, jag har varit i Stockholm med min mor och tagit del utav julhysterin, jag har farit till bland annat Uppsala och Borlänge med min kärlekspojke, jag har glädjts åt mina studieprestationer, jag har somnat på bussar, jag har skrattat på tok för högt vid olämpliga tillfällen, jag har suttit på en busshållplats och druckit rödvin med min man en kvart innan tolvslaget under nyårsnatten, jag har skottat tills ryggen värkte som på en gammal tant, jag har snömulat och snömulats, jag har pussats, jag har kramats, jag har ätit sushi i ofantliga mängder, jag har tittat på vackra filmer, jag har gått med oknutna skor mitt i natten på väg till en buss som aldrig kom och jag har gjort så himla mycket mer att jag skulle få kramp i fingrarna av att knappa mer på tangentbordet. På enbart två månader. Det är sällan man verkligen reflekterar över hur mycket som egentligen händer. För det händer väldigt mycket i allas liv. Hihi.

Imorgon skall jag och the love of my life åka till Högbo för att skämma bort oss med spa, skidåkning, mys, trerätters, fint hotellrum och mer mys. Det ser jag fram emot. Samt min ögonstens födelsedag, då jag nämligen planerar en utomordentlig present. I say nothing else.

RSS 2.0