I'm technotronic, sipping gin and tonic like I'm selfish

Höst. Vilket betyder att jag sysslar med mycket hiphop för tillfället. Om NI FÖRSTÅR VAD JAG MENAR.

You see me driving down the street
I look so fuckin good (yeah)
Smokin weed and doing dirt
In my Tommy Hilfiger hoodie (ha yeah ha yeah huh)
We're gonna keep talking bullshit about you
Cause nobody be frontin me and my crew
(me and my crew, what, now to move on, huh)

Skämta :P


Klippa, klistra

"Man 62år söker vän för samtal och promenader. Svara till Bo27513."

"Hej Bo27513! Jag vill bli din vän.
Jag vill kunna föra ett civiliserat samtal som leder någonstans med någon som varit med längre och som vet, förstår. Jag vill höra historier om din uppväxt, för säkerligen var allt lättare på din tid. Det var bättre förr.

Folk i min ålder förstår inte, Bo. De knivhugger en när man vänder ryggen till, de säger något och menar något annat och de pratar vid sidan om mun och bakom rygg. För folk i min egna ålder är livet ett spel och det gäller att komma först, vara bäst, värst och märkvärdig på alla vis. De säger katt, jag säger pingla, de säger cash, jag säger deg. De har aldrig hört talas om The Andrew Sisters och de tror att originalen från mitt älskade 60-tal är covers av de popdängor som spelas idag.

Jag är trött på det spel som blir mer och mer populärt. Idag finns det inte längre något som heter annorlunda sen det blev mode för några år sedan. Jag deprimeras av den stora, kollektiva egoismen och egocentreringen som driver samhället. Det finns inga rebeller och de starka avskiljande linjer man annars vill och borde kunna lita på inom politiken är ett skämt, Bosse. Det finns ingen revolution, inga uppror utan massivt våld och man känner sig hopplöst liten och hjälplös i det stora sammanhanget.

Jag vill sitta i ditt kök med orangea gardiner, bruna skåpsluckor och gröna väggar och dricka svart bryggkaffe och spela femhandspoker. Jag vill titta på svartvita klassiker och långa dokumentärer om andra världskriget. Jag vill njuta av doften från din piptobak, läsa dina receptlappar skrivna med lätt darrig handstil och äta rotmos till kvällen. Vi kan ha P4 på i bakgrunden och äta negerbollar.

Bo27513. Vill du bli min vän? Svara till Jagärföddifelårtionde37649".

Tankeställare

Livet är fult, du är fager. Vaken om natten och drömmer på dagen.
Jag är sexton år. Vet inte vad jag vill. Vet inte vad jag behöver. Ändå ska jag göra val som kommer påverka hela min personliga utveckling och framtid. "Paradoxalt". Dom kommer peka för alla har hört det. Allt jag vill är att lägga mig i min säng och sjunka ner i madrassen. Gömma mig där, mellan vadderade väggar. Helvete vad tacksam jag är över de personer i min närhet som plockar upp mig (när allt är miserabelt).
Förlora mitt nyfunna hopp. Allt jag kom var till ett stopp.

Förlåt. Självömkan leder ingenvart.

Fiktion

Verkligheten förändras ständigt. Den slutar emellertid aldrig att existera.

Tom

You never were and you never will be mine

För er som missade


Tillbaka i mina kvarter

Så var man hemma från Stöckhölm. Lyssna på nice musik, spana in kända (och nice:iga) ansikten, träffa nice folk. Nice helg, helt enkelt. Ska sova ikapp de timmar som gått förlorade nu. Imorgon är det teambuilding-dagar i Sågarbo med SP1J. Wöhö.

Tigermorgon

Känner en speciell sorts värk i ett utav mina livsnödvändigaste organ. Udda känsla som sällan upplevs utav just mig. Konstigt och kul. På samma gång.

Ses på Popaganda imorgon, the plejs to be!

Inledning

Sommarlovets sista dygn har varit riktigt förbannat fint. I stort sett otroligt trevlig kväll samt natt, som under söndagens tidigaste timmar slutade med fyra lealösa kroppar hemma hos mig. Sedan har jag och mina underbara vänner tillbringat dagen i ett kvavt sovrum och ute på terassen. Under kvällen har jag sysselsatt mig med att titta på Sagan om Ringen: Konungens återkomst, spelat Super Mario 64 och ätit After Eight. Nu ska jag kura in mig i filtar och titta på månen på balkongen. Imorgon börjar skolan.

Älskar detta


Bara så perfekt.

We're rolling suicide

Wake up (wake up)
Grab a brush and put a little makeup
Hide the scars to fade away the shakeup
(Hide the scars to fade away the)
Why'd you leave the keys upon the table?
Here you go, create another fable

Straight up now, tell me do you really want to love forever


Hej! Tänkte bara visa min (halv)nya rock och min (hel)nya pose. Öppen mun är det nya svarta, sägs det. Iförrgår var jag med Jenny och Edvin på kvällen. Sedan spenderade Tove natten med mig. Dagen efter mös vis i soffan @ Hagaström. Sedan åkte jag hem och spenderade natten med Fanny. Så summeras de senaste dagarna. Nyss klippte jag gräset *gAlEt*. På måndag beger jag mig 9 o'clock till Vasaskolans aula. Spännande.
Casey Shea – Chop Suey <- Lyssna!!!

Ett svagt mumlande, tyst försiktigt kraftigt ljudligt mot nacken

Hemma igen från Gotland. Och innan dess har det hänt mycket. Inget produktivt har uträttats, dessvärre. Däremot har upplevelserna varit... utvecklande. Avdundsjuk på Tove som befinner sig på Way out West i detta nu. Ser fram emot Popaganda och, förvånande nog, att skolan ska börja. Nu ska jag ut i sensommarnatten (för visst räknas augusti som sensommar?).

Slutat svida. Slutat riva. Värken som uppstod i märgen varje gång jag tänkte på henne är inte längre närvarande. Betyder det att hon är borta för gott? Visslande ljud kom från hennes hals varje gång hon andades in. Ett svagt mumlande. Hennes blottade ryggrad.


RSS 2.0