Sämst

Jag vill åberopa allas uppmärksamhet: Härmed utnämner jag mig själv till pristagare utav decenniets mest prestigefyllda pris. "Världens sämsta bloggare", i samtliga kategorier. Jovisst hade jag anat detta, men jag må säga att jag fortfarande är lite tagen.... Tack och bock.

(Jo, jag håller med. Det är endast i sällsynta fall monologer lyckas bli annat än gräsliga. Sorryyyy)

Namnsdag

Igår var det min namnsdag. Blev uppvaktad i kvällningen av min fina pojkvän med gos och (hemmagjord!) fransk nougat. I love him long time.

Slutade elva idag. SKÖNT.

C(harmig) A(snice) R(ytmisk) L(juv som en lilja)

Carl ligger här bredvid mig och myser som en liten kattunge. Spinner och vill bah bli kliad bakom örat. Förnöjd och bekväm. Själv har jag megaångest för mina religionsuppsatser.

Utöver mysgosande var vi ute och lyxcruisade. Svängde förbi IKEA med siktet inställt på 5-kronorsglass. Men ICKE. Annars, ljuvlig vårdag.

Natt"nöje"


Vilken besvikelse. What was all the fuzz 'bout? Väldigt medioker och levde inte alls upp till mina förväntningar. Tyvärr.

Kvällsnöje


Ledger+Gyllenhaal=gött

Hårda bud i Mellerud!

(Googlade "Mellerud". Det är en kommun i landskapet Dalsland vid Vätterns västra sida. F.Y.I.)
Enligt en överenskommelse skall jag nu återuppta mitt bloggande. Slaviskt eller ej återstår att se, men hädanefter ska jag försöka ge skriftliga uppdateringar om mitt ytterst glamourösa, spännande och fantaaastiska liv. Nice, innit?
Åvär änd aout!

Isländskt

Sigur Ros – Hoppípolla, åh. Ni vet nog förmodligen redan att denna är en av de finaste låtarna på hela Tellus, men ett litet upprepande sitter nog inte helt fel.

Hoppas ni njuter av den annalkande våren. Det gör jag.

RSS 2.0