Oh, hello!


Kan inte låta bli. Så söööööööööt........

*Derp!*


Måste sluta titta på söta bilder föreställande hundar och katter. This is gettin wierd.

Together, always and forever


*söt!!!*

There's a pleasin' sense of happiness for me

Så här känner jag mig just nu:
Carpenters – Top Of The World - Single Mix

Spontant

Vi bestämde oss för att faktiskt ta en sista minuten till solen. Hit åker jag om mindre än en vecka. Ska bara äta sola njuta i sju dagar. I am stoked!


Resa

Sitter och fördriver kvällen genom att titta på sista minuten-resor. Skulle vara så olidligt skönt.

Fredag 20:22

Introduktionsdagarna känns så innerligt onödiga. Vill bara spola tillbaka tiden litegrann, och ha lov ett tag till.

Till middag lagade jag pasta carbonara, smörstekta kantareller och pestodoppade grönsaker. Mmmmmm. Plans for the night ser ut att vara Hannibal med pojkvän. Gillar dem båda.

Stockholm

Åkte till Stockholm med Tove och Lisa idag, som en sista sommarlovsaktivitet. Vi kikade runt på stan, shoppade och åkte karuseller på Gröna Lund tills vi kiknade. Väl hemma möttes jag av en nybakad citron-cheescake och en öppen vedspis. 

Tisdag 11:31

Tillbringade kvällen samt en del av natten tillsammans med en skara personer i något slags peppande inför skolan. Börjar få kalla fötter nu. Känns inte alls lika spännande och roligt längre.
--

Nu vill jag gosa upp mig i Carls famn. Där trivs jag allra bäst.

Måndag 11:39

Ligger i sängen med en fullständigt utsträckt hund vid min sida, och bortanför ligger en lätt ihopkurad man. *Trivs*

Skol-längtan

Mina dagar ser ut ungefär såhär numera: Runt halv elva vaknar jag, och kliver upp innan Carl. Hämtar en macka, sätter mig framför TV:n. En halvtimma senare kommer Carl och sätter sig i andra ändan av soffan, med macka och O´boy. Vi sitter och planlöst zappar mellan Discovery och Canal+ utan att egentligen ägna ett större intresse åt programmen. När jag inser att mitt TV-tittande har manipulerat min tidsuppfattning och jag förskräckt inser att klockan är halv fyra går jag och sätter på mig byxor och en relativt ren tröja. Detta för att på något sätt rättfärdiga mitt beteende, ifall en ifrågasättande kommentar skulle kunna sändas iväg ifrån någon familjemedlem, likt en giftpil; "Jamen, jag har ju på mig KLÄDER. Jag är ju up n' running liksom, men just nu kanske jag har VALT att sitta framför TV:n!!" Carl surfar på bärbara datorn, tittar upp ibland för att kunna säga "Jag har sett den här. Han till vänster dör" och låter sedan sin blick återvända till datorn, vars skärm sänder ut ett sken, som tillsynes har en väldigt fängslande inverkan på honom. Jag morrar och gnisslar tänder i tystnad och använder sedan min magiska fallossymbol för att byta kanal. Under kvällningen börjar jag känna mig dåsig, and my mind slips away ungefär vid 21-tiden. Halv ett knuffar Carl på mig för att jag ska vakna, och vi går upp och lägger oss. Jag glömmer att borsta mina tänder.


*spejar in i framtiden och vill ba att skolan ska börja*

Pleiades

Igår natt satt jag och Carl och tittade på stjärnfall från min balkong. Jag såg sammanlagt sex stycken.


RSS 2.0